My Live Messenger

My Live Messenger (Easy MSN) 1.7

Chatten met Windows Live Messenger op Android

VOOR

  • Checkt Hotmail Inbox

TEGEN

  • Chats verlopen moeizaam

Niet bijzonder
5

My Live Messenger is helaas verdwenen uit Android Market. Wij raden MSN Droid als alternatief aan.

My Live Messenger is een onofficiële Windows Live Messenger applicatie voor telefoons die draaien op Android. Met de gratis app nodig je contacten uit voor een chat, blokkeer je gebruikers en werk je je status bij. Verder is er een degelijke verzameling Windows Live emoticons aan boord en check je je Hotmail.

My Live Messenger is niets meer dan een webversie van Microsoft Live Messenger, gevangen in een mobiele browseromgeving. Net als bij de online variant van het kletsprogramma zijn de functies beperkt en bovendien ontbreken de opties voor voice- en videochat. Verder is My Live Messenger geen échte instant messenger, want je communicatie verloopt niet direct. Zo krijg je een reactie van je gesprekspartner alleen te zien na het verversen van je pagina.

My Live Messenger laat je chatten met je Windows Live contacten op je Android-telefoon, maar dan wel op een moeizame manier. Wat ons betreft werkt de app zo omslachtig, dat ie eigenlijk niet de moeite waard is. Een betere optie is de officiële Androidversie van Windows Live Messenger: Messenger by Miyowa

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor android

Meer
My Live Messenger

Download

My Live Messenger (Easy MSN) 1.7

Beoordelingen about My Live Messenger